Ferie og Poker

Posted on juni 2, 2016 By

Ferien er over os. For pokerspillere, der betyder en tid til at komme væk fra kortet værelse og tilbringe noget kvalitetstid med dem du elsker, dem der elsker dig, og dem du tolerere en gang om året.

Eller gør det? At hele afhænger af dine prioriteter, dit forhold til din familie, og kvaliteten af din mors madlavning.

Feriesæsonen kan være en vanskelig tid for Unibet pokerspillere.

Det er svært at træde væk fra pokerbordet, men for at finde en mulighed for at spille poker, vil du sandsynligvis enten nødt til at gøre op en undskyldning for, hvorfor du forlader eller vrede hele familien, forudsat at de rent faktisk vil have dig omkring.

Så hvad er den rigtige beslutning: bruge al din tid med familien eller snige sig væk for at spille nogle kort del af tiden?

Det er en vanskelig svar, der skal undersøges i dybden.

Tilbringe kvalitetstid med familien og undgå poker på alle omkostninger i løbet af ferien er ikke noget mange pokerspillere er cool med.

Selv tager en pause fra poker fra tid til anden er smart, kunne gøre det i løbet af ferien sætte dig på tilt.

Kom i et kortspil
At spille poker under familieferier vil blive ildeset. Men det betyder ikke, du ikke kan få i en lejlighedsvis spil.

Må ikke spille nogen multi-table turneringer. De tager for lang tid. Til sidst, vil de pårørende snap ud af deres koma. Hold dig til hurtigere spil som 6-player SNG-og HU-kampe.

En anden god tid til at snige sig væk til leg er under fodboldkampe. De pårørende vil være mere fokuseret på dudes i stramme bukser end din poker afhængighed.

 

FamilieferierFerieFerie og Poker


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *