Hvad er de interessante museer i Danmark?

Posted on april 8, 2015 By

En del af Skandinavien, Danmark er en af de øverste turistmål i hele verden. Det har en masse tilbud til øjnene på folket. Byerne her er også berømt herunder København, som er den største i landet og er også hovedstaden.

Også inkluderet er Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Senderborg, Herning, Renne og Nyokobing Falster. Alle disse steder har de mest spektakulære attraktioner som klipper, gamle kirker, bygninger, slotte og endda et pulserende natteliv. Blandt de ting, der gør dette sted attraktivt er de interessante museer i Danmark. Hvis du er en historie buff, eller du bare elsker kunst, er der flere museer, som du kan besøge her.

Få billige flybilletter til din rejse til norske luft (www.bravofly.dk/fly/billige/flyselskab/norwegian). De har flyrejser kann hele Europa.

Kevin Dooley – 2015

Den første er den Trapholt Museum. Hvad gør denne tiltalende er, at dette er den eneste af de danske museer, hvor du kan finde forskellige typer af kunst i moderne mode. Her vil du opdage design, møbler og anvendte moderne kunst samt Kubeflex. Dette er et sommerhus skabt og stylet af verdenskendte designer Arne Jacobsen. En anden fængslende museum er den placeret på Koldinghus. Med sine imponerende bygninger, der er blevet stående i mere end fem århundreder nu, dette område appellerer i høj grad til sine besøgende. Du vil her finde en stor hal, bibliotek hal, slotskirke og en mørk fangekælder. Når man går op den øverste del af Giant tårn, vil han få en fantastisk udsigt over Slotssøen og Kolding by.

Også en del af de spændende museer i Danmark er det Dansk Sygeplejehistorisk Museum. Dette er en af de mest besøgte attraktioner i Danmark som det hedder historie sygepleje i Danmark på sit bedste. Den omgivende er autentisk på grund af det faktum, at bygningen var engang en del af den indledende sanatorium for de børn, der lider af tuberkulose i Danmark. Hvis du vil rejse til dette sted, vil dit besøg ikke være komplet, hvis du ikke hovedet til FarmerâEUR (TM) s Museum for Kolding. Dette er, hvor du vil få en rigtig god idé om den måde de sidste landmænd arbejdede før. Du vil se her de værktøjer, de brugte, samt køkkenet, hvor den mad, de spiser var forberedt.

Toy Museum er også en af de danske hotspots, da dette er et perfekt sted for dem, der er tiltrukket af noget, der vedrører legetøj. Du vil kunne se her de forskellige modeller, der anvendes i fortiden såvel som dem, der anvendes i dag. Nyd i seværdigheder som de bamser, prangende nyheder, historie bøger, biler og endda jernbane sæt. Hvis du er interesseret i at få at vide mere om Brødremenighedens, kan du besøge museet, der er opkaldt efter dem. Faktisk, det er dem, der har samlet og gemt deres samlinger i løbet af årene. Der er store antal keepsakes at selv startet i stenalderen samt andre udstillinger, som de har indsamlet i løbet af deres missioner i forskellige steder som Grønland, Surinam, Afrika og andre steder.

Canada Rejser


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *