Budget rejse i Europa

Posted on juni 30, 2016 By

Hvordan til at rejse billigt gennem Europa er ikke noget jeg ved en masse om, endnu … men når de er på omkring dette tidspunkt sidste år havde jeg tilmeldt en turné gennem seks europæiske lande, køre en HPV (Human Powered Vehicle) Jeg tænkte mig selv, det er det rigtige for mig, for en række årsager, havde jeg for et stykke tid ønskede at gå tilbage til mit hjemland Danmark, for at besøge min nu 88 år gamle far, og også besøge med andre medlemmer af min familie. Det faktum, at jeg har tilmeldt dig at rejse med HPV, stammer fra min interesse for Pedal Powered Køretøjer. Jeg var omkring 15, da jeg fandt en tegning i en hobby bog om “Hvordan man opbygger en pedal bil”. Det var ikke længe efter at jeg satte sig for at bygge min egen menneskelige drevne pedal bil, og når du er færdig, jeg har brugt det til et par år til at levere aviser i min lokale gård samfund i Danmark.

Jeg bor i Australien og jeg har ikke været på en cykel i fyrre år, så da jeg købte en liggende cykel til at gøre nogle uddannelse på, har jeg ikke komme meget langt ned ad vejen, før huffing og puster, jeg vendte mig om tro, at dette kommer til at være sværere end jeg havde forventet.

Jeg skabte en plan om at arbejde på mig selv, både fysisk og mentalt, at få mig i form til sådan en udmattende tur. Jeg ville se mig selv lykkes på enhver mulig måde, jeg begyndte at træne på en liggende cykel, fundet på eBay. Jeg vil ride den cykel i lave gear kun for et par måneder, til at opbygge og træne mine benmuskler, jeg ville bruge vægte til at træne musklerne i mine arme, udføre squats, behøver trappetrin-ups, til noget at bygge mig selv op for maksimal ydelse for min tur. Jeg er klar over, at dette ikke er noget, som du ville gøre, hvis du bare gik på en normal europæisk ferie, men det mener jeg ikke en normal ferie, som det indebærer at køre en kabinecykel, som kun bevæger sig af din egen pedalkraft.

Min nye kabinecykel bygges som jeg skriver dette, vil jeg plukke den op fra fabrikken i København i juli, og efter et skud prøvetur og sidste justering jeg skulle være klar til at modregne på min tour. I alt vil jeg køre omkring 3300 km, og jeg vil besøge seks europæiske lande.

Men før ankommer i Leer i den nordlige del af Tyskland, hvor jeg vil deltage med 32 andre kabinecykel entusiaster, min tour starter, når jeg forlader København for at køre 110 kilometer for at fange en færge til den nordlige del af Danmark for at besøge med familie og venner. Jeg derefter fortsætte på tværs den øverste ende af Danmark til vestkysten, og følg den til “Vejers Strand”. Herfra er det videre til min hjemby, hvor jeg har et interview med avisen, at jeg brugte til at levere … for mig vil det være lidt af et eventyr, og en, som jeg ser frem også oplever.

Den bedste del af at rejse på denne måde … der er ingen forurening, Jeg beskyttet mod vejret, bære alle mine redskaber i opbevaringsrum i HPV, ingen grund til at betale for gas, Bilforsikring, parkeringsafgifter, eller gym som jeg komme til at holde sig i form undervejs.

Hvis du gerne vil følge mig på Tour gennem seks europæiske lande, hvor jeg vil forsøge at rejse så billigt som muligt, så se min web på nedenstående link.

Australien RejserCanada RejserDisney Land RejserFamilieferierNewzealand besøgSpanien Rejser


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *