Tilbring Du Næste Ferie i Danmark Western Australia

Posted on juli 29, 2014 By

Den australske Danmark ikke opkaldt efter, og i tilknytning til den i Europa. Det fik sit navn, fordi det blev etableret i nærheden af Danmark-floden. Floden blev opkaldt efter Alexander Danmark, der var en ven af den engelske opdagelsesrejsende, der opdagede floden.

Måske hvis de første europæere til at opdage området omkring Danmark havde været lidt mere interesseret koloniserende, ville byen blevet kaldt Holland. Hollandske opdagelsesrejsende ankom i det syttende århundrede, men området blev ikke fast før 200 år senere.

Omkring dette tidspunkt England havde brug for træ til bygning. De Kari træer, der voksede i skove rundt omkring i området gjort fremragende bygning træ. Et stort tømmer industri voksede op.

Chris Combe – 2014

I mange år var Danmark en rolig gård by. Det har ikke holdt op med at være det, men den naturlige skønhed, der omgiver det har tiltrukket mange turister. Klippekyst er malerisk. De fotogene strande, floder, fjorde og skove giver et utal af muligheder for friluftsliv.

Walpole-Nornalup National Park har længe været en af områdets mest populære turistmål. Besøgende er særligt ivrige efter at opleve The Tree Top Walk. Det er er en passage, der stiger op til 38m over skoven giver besøgende i alle aldre for at se baldakin af den storslåede snurre skoven fra et unikt perspektiv.

I 1960’erne bragte en strøm af mennesker på jagt efter et sted at leve deres alternativ modkultur livsstil. Hippierne medbragte en lidenskab for traditionel kunst og musik og naturlige fødevarer. Deres miljøbevidsthed sat en standard, der fortsætter med at holde Danmarks smukkeste og økologiske fødevarer let tilgængelige.

Når du besøger Danmark Visitors Center vil du lære, at den mærkelige formede bygningen blev bygget med det formål at indeholder et objekt, der kun kan ses i Danmark, WA. Vandet barometer bygget af Bert Bolle er den største barometer i verden.

De tre etagers tårn i bygningen blev nødvendig, fordi barometeret er 12 meter eller 39,36 fod høj. Barometeret er en reel, fungerende videnskabeligt instrument. Det blev ikke bygget enorme bare for at tiltrække opmærksomhed.

Skaberen af barometeret forklarer, at han byggede det så stor, fordi det ikke ville fungere præcist hvis det var nogen mindre. Et barometer fyldt med kviksølv skal være kun omkring tre fod høj til måling af trykket af luften omkring den. Men vand vejer kun omkring 1/14 så meget som kviksølv så meget mere af det er nødvendigt for at få en præcis aflæsning.

“Denmarkians” (ikke danskere) kalder deres by det sted “, hvor skoven møder havet”. Danmark boliger er så forskellige som de rejsende, der kommer til at besøge. Uanset om du ønsker en rygsæk hostel eller et hotel eller noget luksus i mellem det er her. Dit valg kan afhænge af, om du hellere vil være tættere på skoven eller havet.

Australien Rejser


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *