Interessante museer at besøge i Danmark for folk, der ind kunst og historie

Posted on februar 22, 2015 By

Utvivlsomt, Europa har masser af verdens mest interessante steder at besøge enten til ferie, læring, eller fritid. Danmark, der ligger lige over Tyskland og under Sverige er en af de bedste picks, at rejsende, især museum elskere, ikke bør gå glip af at gå til.

Selvom det er et relativt lille land med hensyn til geografisk størrelse, kan prale Danmark af verdens fineste krisecentre for kunstværker og udstillinger, der involverer beviser af livet i fortiden. Mest populære blandt disse gallerier omfatter Sommers Automobile Museum, Viking, den Moesgård, at ARoS Aarhus Kunst, og Kvindemuseet.

Artur Staszewski – 2010

Sommers Automobile Museum spore sine rødder helt tilbage til medlemmerne af Sommers familie, der havde vist stor interesse i biler, især luksus typen dem. Ole Sommer var påvirket af hans bedstefar, der bruges til at eje en bilforhandler selskab, i at udvikle hengivenhed over biler.

Ole manifesteret stærk interesse i biler i en meget ung alder. Han studerede bil making på Jaguars fabrik og tjente et certifikat i værktøj-making. Efter at have studeret, han sat en bil produktionsvirksomhed i 1970’erne. Han gjorde dette, mens engagere sig i indsamlingen af endnu temmelig pebret biler. Hans kollektioner senere førte til oprettelsen af Sommers Automobile Museum, som nu er et hit blandt auto fanatikere og regelmæssige rejsende.

Der er omkring 2.000 bilmodeller til personligt at se på dette sted. Inkluderet i denne samlinger er vintage og veteran biler, biler med unikt stærke motorer, og dem, der kører elektronisk.

Viking er et andet populært sted at besøge i den smukke alligevel ydmyge europæisk land. Går her gør besøgende føle, at de er gået tilbage til middelalderen af vikinger, hvis skibe var et symbol på den sejrende beføjelser skandinaver.

Folk, der kommer til Vikingemuseet bliver introduceret til kulturen i skibets bygning og søfart, samt livsstil af disse meget ansete mænd. Dette galleri har også en kopi af en skandinavisk skib, hvor turister kan ride og række. En film om udgravningen af nogle af skibene er også med i denne underholdende og lærerige turistmål.

I mellemtiden, Moesgård Museum hjælper turister at forstå og værdsætte den forhistorie Danmark. Det udstiller arkæologiske stoffer, der repræsenterer de første indbyggere i landet. Et eksempel er Grauballemanden, hvis sidste eksistens på jorden skønnes at være omkring 2000 år siden.

Dette site showcases også, hvordan livet var dengang i jernalderen, dels ved udstilling af alderdom våben.

En anden bemærkelsesværdig sted at besøge, er Aros Aarhus Kunstmuseum, som er en af de største i Nordeuropa. Dette site fungerer som et galleri af utallige kunstværker – både moderne og gamle dem og de ældste stykker kunne gå så gammel som 300 år.

Endelig Kvindemuseet har til formål at fejre bidrag kvinderne i Danmark gennem historien. Det udstiller både kunstværker og genstande, der vedrører landets historie med fokus på kvindelige bidrag.

Med forskellige gallerier for kunst og historie findes i Danmark, turister, der ønsker at lære, mens de er på rejse vil finde Danmark en uimodståelig sted at besøge.

Australien Rejser


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *