Danmark – En magiske land

Posted on februar 8, 2014 By

Et magisk jord omgivet af mystiske fortællinger om majestætiske slotte, små havfruer, vikinger, lækre kager og smukke strande. Danmark har det hele – fra Tivoli til populære strande til Legoland – der er altid noget for folk i alle aldre. Kongeriget Danmark er den mindste og sydligste af de fem nordiske lande (Norge, Sverige, Island, Finland og Danmark), hvis dens offshore territorier – Grønland og Færøerne – er udelukket. Dens regioner omfatter Jylland, fastlandet halvø ligger nord for Tyskland, samt Sjælland, Fyn og Bornholm, tre af de store øer beliggende i Østersøen Ocean.

lisadonoghue(easing back) – 2013

 

Hvor man kan gå

København, hovedstaden, er beliggende i Sjælland. Denne by har udviklet sig til et veludbygget kosmopolitisk by ud over din vildeste fantasi. Betragtes som knudepunkt for international trafik, erhverv, udvikling og uddannelse, København er hjemsted for 1,7 millioner mennesker – 7% af som kommer fra andre lande. Byen byder på masser af aktiviteter for alle. Dem, der gerne svømning vil nyde det rene vand i Københavns Havn og alle de offentlige strande, der tilbyder dykning, windsurfing, kajak, griller og bål. Danmark er en kultur, der omfavner cykling og miljø, derfor vil du opdage, at cykler kan lejes for fri alle i hele København. Du kan cykle til stedet for den lille havfrue – en smuk skulptur baseret på en populær eventyr, der er også blevet symbolet på Danmark. Du kan også cykle til museer, slotte, haver, shopping, restauranter og caféer. En af de mest populære forlystelsesparker i Danmark er Tivoli, som har alle former for forlystelser, aktiviteter og pop / rock-koncerter.

Resten af Nordsjælland har smukke slotte og skove. En af de mest berømte slotte, Kronborg, også kendt som Hamlets slot ligger i Helsingør. Hver sommer Shakespeares play udspillet på slottet. Regionen Sydsjælland, Lolland, Falster & Møn er en af de mest smukke og fredelige i Danmark. Denne region byder på en vidunderlig slotte og herregårde – Lolland for eksempel har Ålholm Slot (Danmark største bil museum) og Knuthenborg (Nordeuropas største dyrepark). Smukke badestrande findes overalt i hele disse øer. Regionen Vestsjællands prale med en smuk natur med fjorde, havne, øer og badestrande.

Jylland byder på en smuk natur, der omfatter den nordlige region, der grænser op skummende Nordsøen, den østlige region med sine skove og strande ligger i nærheden af byen Århus, og den sydlige region med sine bølgende bakker og fantastiske fjorde. Jylland tilbyder også en bred vifte af aktiviteter fra Legoland, en populær Lego forlystelsespark beliggende i Billund til Vikings Museer ved Århus til moderne restauranter og cafeer.

Australien Rejser


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *